ΕΔΩ ΖΙΖΑΝΙΟ, ΕΔΩ ΖΙΖΑΝΙΟ…

Από σήμερα μαζί σας εδώ στις οθόνες των κινητών σας , των τάμπλετ σας και των υπολογιστών σας. Νάμαστε λοιπόν και εμείς εδώ, στις οθόνες σας, μέσα από το διαδίκτυο, με την φιλοδοξία να γίνουμε η καθημερινή σας συνήθεια…

Είμαστε μια νέα ιστοσελίδα που θα είναι ενημερωτική, άκρως πολιτική, συμπαθούμε ιδιαίτερα και προβάλουμε νέες ιδέες που αλλάζουν την ζωή μας αλλά και παλιές που, παρά τον χρόνο, παραμένουν επίκαιρες. Και είμαστε μια νέα ιστοσελίδα που φιλοδοξεί να είναι και ιδιαίτερα ενοχλητική προς την εκάστοτε εξουσία αλλά και κάθε εξουσία που προσπαθεί να γίνει κατεστημένο.


Είμαστε λοιπόν το www.tozizanio.gr και φιλοδοξούμε ότι θα «Φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν», αφού η θέληση μας είναι αυτό το «Ζ», ένα γράμμα ιστορικά φορτισμένο, να γίνει η καθημερινή σας και η αγαπημένη σας ιστοσελίδα και στα social media, για την πιο αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση σας, με πλουραλισμό στις ιδέες, στις απόψεις και τις γνώμες…


Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα στις οθόνες σας, Δευτέρα 27 Σεπτέμβρη 2021 να αποκτήσουμε επαφή μαζί σας και ανυπομονούμε να συναντηθούμε στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα μας, και στα social media, στο facebook, και πολυ σύντομα στο twitter και στο instagram… Σας περιμένουμε….

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.