Το νέο διαδικτυακό μας στέκι

Αρχικά, να συστηθώ, ονομάζομαι Νικόλας Κουτουφάς. Γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1997. Φοιτητής Μαθηματικών στο ΕΚΠΑ, βαθιά πολιτικοποιημένος, άρρωστος Παναθηναϊκός και προσφάτως αρθρογράφος και δημοσιογρόφος εδώ στο "Ζ" και μπορώ να πω ότι, πολύ μου αρέσει...


Με βάση τα χαρακτηριστικά που περιέγραψα ο αναγνώστης του «Ζ» μπορεί εύκολα να καταλάβει τι θα διαβάζει από εμένα. Κυρίως για μπάλα και πολιτική. Δύο έννοιες που σε πρώτη φάση μπορεί να φαίνονται διαφορετικές, παρόλα αυτά υπάρχουν χαρακτηριστικά που τις ενώνουν.


Σε έναν ιδανικό κόσμο, όπου το ποδόσφαιρο και η πολιτική παίζονται με καθαρούς κανόνες που εφαρμόζονται, η απλή αγάπη για την ομάδα ή τις ιδέες αντίστοιχα, αλλά και η χαρά της νίκης είτε η πίκρα της ήττας, είναι συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια.


«Εδώ Ζιζάνιο» έγραψε ο πατέρας μου Παναγής Κουτουφάς (ναι, η οικογενειοκρατία- εδώ που τα λέμε- δεν ισχύει μόνο για Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες) στην πρώτη ανάρτηση της νέας ιστοσελίδας.


Το «Ζιζάνιο» ήρθε για να μπορεί μέσα από την κριτική σε όλους, να αναδείξει τα κακώς κείμενα της πολιτικής και όχι μόνο, σκηνής. Η βασική μας αρχή είναι ότι παρόλα τα πιστεύω μας ατομικά, όλοι κάνουν λάθη και κυρίως αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας.


Το «Ζιζάνιο» είναι εδώ για να μπορεί να αναδείξει τις σωστές επιλογές χωρίς όμως να επευφημεί και να αποθεώνει κανέναν, επειδή η πολιτική ηγεσία έκανε το καθήκον της. Προάσπισε, δηλαδή, τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και ήταν ανοιχτή σε νέες ιδέες που επέφεραν και μεγάλες αλλαγές.


Η «Αλλαγή», είναι μία λέξη που έχει σημάνει πολλά στην πολιτική σκηνή της χώρας. Μία λέξη που ταυτίστηκε με την δεκαετία του 80’ και υιοθετήθηκε από πολλούς, πολίτες και πολιτικούς, οπαδούς και μη, όχι μόνο στο κομμάτι της διακυβέρνησης της χώρας αλλά και στον Αθλητισμό, στον οποίο θα αναφερθούμε πολλές φορές.


Καλή αρχή επομένως στο νέο διαδικτυακό μας «στέκι» με την ελπίδα να βρει υποστηρικτές της ελεύθερης άποψης, έκφρασης και υποστήριξης νέων και παλιών ιδεών.


Υ.Γ.: Ο Παναθηναϊκός και το ποδόσφαιρο γενικότερα είναι πολύ πιο πολύπλοκα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Συνέχεια σε επόμενο άρθρο.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.