Με 13 κρούσματα η Εθνική Ελπίδων Αναβλήθηκε ο αγώνας με Κύπρο Ανακοίνωση από ΕΠΟ

Τον εντοπισμό δεκατριών κρουσμάτων κορωνοϊού στην Εθνική Ελπίδων, με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της Τρίτης με την Κύπρο, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΠΟ, γνωστοποιώντας πως όσοι νοσούν έχουν πολύ ήπια συμπτώματα καθώς και ότι ήδη εκκινήσει οι διαδικασίες για την ομαλή και ασφαλή επιστροφή της αποστολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι:

«Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίος αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων. Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί τις τελευταίες ώρες για προληπτικούς λόγους. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο».

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.