Παραδέχθηκαν το λάθος σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και η συντάκτης του σχολίου και το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε διευκρινιστική ανάρτηση για το λάθος που έγινε νωρίτερα σήμερα και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συντάκτρια Αγγελική Μπούμπουκα ( @aboubouka ) θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η λανθασμένη ανάρτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μέσω του @amna_news με hashtag υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δικό μου λάθος. Ζητώ συγνώμη και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #ΣΥΡΙΖΑ όταν κάποιος πατήσει το πλήκτρο enter αμέσως μετά».

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς η ανάρτηση του στο twitter για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην χτυπημένη από τις πλημμύρες Εύβοια, συνοδεύονταν από το hastag #syriza_xeftiles που χρησιμοποιούν γνωστοί ψεύτικοι λογαριασμοί για να επιτεθούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κουμουνδούρου, που επιτέθηκε με σφοδρότητα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της διοίκησης του ΑΠΕ, ζητώντας άμεσα την παραίτηση του προέδρου, Αιμίλιου Περδικάρη.

Οπως γράφει το Newsbomb.gr, που συνομίλησε με ανώτατο στέλεχος από τη πλευρά του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναγνωρίζουν ότι έγινε ένα απαράδεκτο λάθος και επιφυλάχθηκαν για τα επόμενα βήματα τους. Φαίνεται, όμως, πως για τον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα αυτό δεν θα κλείσει τόσο εύκολα, καθώς φαίνεται πως τα έχουν «μαζεμένα» στη διοίκηση του ΑΠΕ για τα «πολλά και συχνά λάθη» που κάνει στα θέματα που αφορούν τη κάλυψη των δραστηριοτήτων τους.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.