Νίκος Παπανδρέου: Υπέρ της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην Καθημερινή αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ και τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ ενώ δήλωσε πως δεν γνώριζε και δεν θέλει να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τον αδερφό του και πρόεδρο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ., Γιώργο, να κατεβαίνει για πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Πραγματικά δεν περίμενα να εμφανιστεί τόσο σύντομα ξανά μία συζήτηση για έναν Παπανδρέου σε ηγετική θέση στην πολιτική σκηνή. Αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω» είπε χαρακτηριστικά για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να κατεβαίνει υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Παπανδρέου τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κόμματος στις πολιτικές του ρίζες, λέγοντας πως «ο μέσος Έλληνας είναι ΠΑΣΟΚ ως νοοτροπία και το λέω με την καλή έννοια. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ακόμη και όσο και αν έχει υποχωρήσει πίσω από άλλα ονόματα πολιτικών σχηματισμών πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να αλλάξουν και πάλι τα ονόματα και να εμφανιστεί και πάλι μπροστά του ΠΑΣΟΚ».

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.