Νέα Ερυθραία: Ενας νεκρός από τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς και ενώ έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο – Συνελήφθη ο 40χρονος δράστης

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Πριν λίγο έγινε γνωστό είναι νεκρός ο ένας από τους δύο άνδρες που πυροβολήθηκαν από 40χρονο άνδρα και ενώ έκαναν εργασίες για το φυσικό αέριο, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία. Λίγη ώρα αργότερα, ο ένας από τους δύο κατέληξε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος βγήκε ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Οι δύο εργαζόμενοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγο. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.