ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ

ΕΝΑ τουίτ του αρχηγού των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων του στρατηγού Thierry Burkhard περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα και την σημασία της συνάντησης των αρχηγών των Ενόπλων Δυναμεων Γαλλίας και Ελλάδος που εγινε στο Παρίσι οπου και βρίσκεται ο Κ Φλώρος λίγες μέρες μετα την υπογραφή της Αμυντικής Συμφωνίας των δύο χωρών.
Εγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο τουίτερ ο Γάλλος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου στο Παρίσι. «Με υπερηφάνεια υποδέχομαι τον Έλληνα ομόλογο μου στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, για να συζητήσουμε μαζί την εφαρμογή της πρόσφατης στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ των χωρών μας που καθιερώνει μία μακροχρόνια στρατιωτική συνεργασία, δυναμική και στιβαρή, ιδιαίτερα στη Μεσόγειο””.
Παράλληλα χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την απονομή του μεταλλίου της Λεγεώνας της Τιμής στον Ελληνα Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, “στο όνομα των στενών δεσμών που ενώνουν τους δύο στρατούς μας”.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η συνάντηση αυτή είχε συμφωνηθεί από τη ημέρα που υπεγράφη η ελληνογαλλική Συμφωνία και σε τηλεφωνική επικοινωνια που είχαν την ίδια μερα αμεσως μετα την υπογραφή της Συμφωνίας.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.