Με Toquel και «Sound of Silence» ο Γερουλάνος στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Οι «Σαΐτες» του Toquel και το «Sound of Silence» διασκευασμένο από τους Disturbed, ήταν οι δυο μουσικές επιλογές του Παύλου Γερουλάνου, στην εκπομπή του Χρήστου Μιχαηλίδη, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, διάλεξε ένα τραγούδι από τον χώρο της trap μουσικής σκηνής, τις «Σαΐτες» του δημοφιλούς Toquel, το οποίο έμαθε από τις κόρες του: «Νομίζω εκφράζει με υπέροχο τρόπο μια γενιά η οποία νιώθει απόγνωση για αυτά τα τεράστια προβλήματα, για το περιβάλλον, τη φτώχεια την ενδοοικογενειακή βία. Εκφράζει αυτή την απόγνωση και πιστεύω πως πρέπει να μιλήσουμε για αυτά».  

Ο Παύλος Γερουλάνος επέλεξε επίσης ένα πιο κλασσικό κομμάτι, το Sound of Silence των Simon & Garfunkel, στην πρόσφατη διασκευή των Disturbed. Ένα τραγούδι επίκαιρο καθώς όπως σημείωσε: «Θεωρώ ότι τα 2 εκατομμύρια Ελληνίδων και Ελλήνων οι οποίοι σήμερα δεν πάνε στην κάλπη μπορεί να θεωρούμε ότι έχουν σιγήσει αλλά η φωνή τους είναι σκληρή, είναι δυνατή, έχει πολύ θυμό μέσα της και μου άρεσε πως η παλιά εκδοχή του τραγουδιού παίρνει μια σκληρή διάσταση σαν να λέει «παιδιά ξυπνήστε. Μην μπερδεύετε τη σιγή με την ηρεμία»

Ακούστε παρακάτω τα τραγούδια:

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.