ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, γρήγορα θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ, βαθμιαία όμως στά δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και από το απογευμα θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Στα βόρεια θα φτάσει τους 18 βαθμούς, στα δυτικά και νότια τους 22, στην Κρήτη τους 24 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.