ΚΙΝΑΛ: Τι λένε οι υποψήφιοι σχετικά με τα debates

Τις θέσεις τους παρουσιάζουν ο ένας μετά τον άλλον, οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, όσον αφορά τα debate.

Την Τρίτη, με επιστολή του προς την ΕΔΕΚΑΠ, το αρμόδιο όργανο για την διεξαγωγή των εκλογών, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρότεινε να γίνουν δύο debate κατά την διάρκεια του β γύρου (6-12 Δεκεμβρίου). Επίσης, ζητά να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ όλων των υποψηφίων για τα debate. Ο ίδιος, όπως χαρακτηριστικά λέει, αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να ανταποκριθούν θετικά στις προσκλήσεις όλων των τηλεοπτικών μέσων για τον α’ γύρο.

Νωρίτερα, το πρωί και ο Παύλος Γερουλάνος απέστειλε επιστολή προς την ΕΔΕΚΑΠ, προτείνοντας τέσσερα θεματικά debate που θα διεξαχθούν σε τέσσερις Περιφερειακές πρωτεύουσες νομών. .

Την Δευτέρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ λέγοντας από την πλευρά του να διεξαχθούν τρία debate, δύο στον πρώτο γύρο και άλλο ένα στον β’ γύρο, πριν από τις 12 Δεκεμβρίου όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Χρηστίδης, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει τονίσει πως πρέπει να γίνουν όσα περισσότερα debate γίνονται για να είναι ξεκάθαρες οι θέσεις, απόψεις και προτάσεις των υποψηφίων ώστε να επιλέξουν οι πολίτες.

Και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, Γιώργος Παπανδρέου και Χάρης Καστανίδης, εμφανίζονται θετικοί στην διεξαγωγή των debate ενόψει των εκλογών. Προς το παρόν, δεν έχουν στείλει επιστολές στα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ, ωστόσο σε δημόσιες τοποθετήσεις τους έχουν εμφανιστεί και οι δύο πρόθυμοι.

Πηγή: protothema.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.