ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΕΦ ΜΑΝΟΥ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Μπορεί ο πρώην υπουργός επι κυβερνήσεων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Στέφανος Μάνος, να έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να παρακολουθεί τα πολιτικά πράγματα της χώρας και κατά καιρούς να διατυπώνει κρίσιμα ερωτήματα τα όποια βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ετσι λοιπόν και τώρα έχει διατυπώσει ένα ερώτημα, το οποίο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου γνωρίζοντας ποικίλη απήχηση και διαφορετικές αντιδράσεις. Και το ερώτημα αυτό το απευθύνει τους ανεμβολίαστους, μέσα απο μια διαφορετική λογική, που για όσους τον ξέρουν είναι η δική του λογική.

Ρωτάει λοιπόν: «Η Πολιτεία λέει να εμβολιαστείς διότι κινδυνεύει η ζωή σου. Ο πρωθυπουργός σε παρακαλεί. Εσύ όμως αδιαφορείς. Ξέρεις καλύτερα. Έλα όμως που νοσείς. Είσαι ένα από τα 6.000 ημερήσια κρούσματα που πολλά καταλήγουν σε ΜΕΘ. Πρέπει η νοσηλεία σου να είναι τζάμπα; να πληρωθεί από άλλους;»

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.