Στάση στο Καλαμάκι την Παρασκευή 12/11 στις 7 μμ για την συζήτηση με θέμα “Από την πάλη ενάντια στη χούντα στον αγώνα κατά του φασισμού σήμερα”

Η Κίνηση Πολιτών «Στάση στο Καλαμάκι-Πολίτες για την Πόλη, τον Πολιτισμό και την Αλληλεγύη οργανώνει εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, ώρα 7 μμ στο δημοτικό Θέατρο Κάρολος Κουν, Υψηλάντου 31 και Θησείου, στον Άλιμο, με θέμα”Από την πάλη ενάντια στη χούντα στον αγώνα κατά του φασισμού σήμερα” Στην εκδήλωση θα μιλήσουν :

Παύλος Κλαυδιανός, δημοσιογράφος, Δ/ντής της εφημερίδας “Η Εποχή”, Κατερίνα Παπαγκίκα, γιατρός, Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος, Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χ.Α. Συντονίζει ο Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος, Δ/ντης Ρ/Σ 105,5 Στο Κόκκινο. Παρεμβαίνει η Μαρία Τζαμπάζη, κοινωνική διαμεσολαβήτρια Ρομά.
Η εκδήλωση θα κλείσει με μικρή συναυλία από τετραμελές σύνολο.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής- covid free για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες. Για τους παρισταμένους είναι απαραίτητη η προσκόμιση ανάλογου πιστοποιητικού και η χρήση μάσκας. Θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.
Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση από την ιστοσελίδα www.stasistokalamaki.blogspot.com και τη σελίδα στο FB www.facebook.com/stasistokalamaki/

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.