Κίνημα Αλλαγής: Debate χωρίς Παπανδρέου στις 29 Νοεμβρίου

Έπειτα από ένα θρίλερ διαβουλεύσεων για το debate των υποψηφίων στις εκλογές για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ κατέληξαν σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΕΡΤ. Το debate θα γίνει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 22:00.

Στην τηλεδιάσκεψη που προηγήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των πέντε υποψηφίων με τους Κωνσταντίνο Ζούλα, Φώτη Καφαράκη και Γιάννη Τρουπή -μετά την άρνηση από τον Γιώργο Παπανδρέου- συμφώνησαν να γίνει το debate με τους πέντε (Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Παύλος Χρηστίδης, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος).

Η ΕΡΤ πρότεινε να συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Κουβαράς (Action 24), Τάσος Παππάς (Εφημερίδα των Συντακτών) και Παύλος Τσίμας (Ρ/Σ ΣΚΑΪ) ώστε να εκπροσωπηθούν όλα τα είδη ΜΜΕ. Συντονίστρια θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Ενστάσεις κατέθεσε η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη καθώς εκείνη θα ήθελα να ακολουθηθεί το φρομάτ του 2017 με εκπροσώπους από τα 6 κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας.

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει και αν η πλευρά Ανδρουλάκη θα επιμείνει στη θέση της.

Πηγή: ethnos.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.