Κόμμα ιδρύει ο Στέφανος Χίος (βίντεο)

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κατεβαίνει ο Στέφανος Χίος με το δικό του κόμμα που θα ονομάζεται «Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση».


Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός στη διαδικτυακή του εκπομπή ενώ για άλλη μια αναφέρθηκε με «όμορφους χαρακτηρισμούς» κατά των πολιτικών.

Για το κόμμα του, σημείωσε επίσης ότι πρόκειται για μια «συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών» που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές και πως η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Στόχος του Στέφανου Χίου και των ατόμων που θα τον πλαισιώσουν είναι «να ξεβρωμίσει η χώρα από τους κλέφτες και τους παλιανθρώπους της εξουσίας», επειδή «οι Έλληνες απαιτούν Δικαιοσύνη, Εργασία, Εθνική Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια».

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, «οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες, με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα».

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: sputniknews.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.