Παύλος Γερουλάνος από την Κεφαλονιά: Την Ιστορία την καθορίζουν εκείνοι που πηγαίνουν στην κάλπη

Από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο ξεκίνησε εχθές τη διήμερη περιοδεία του στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Παύλος Γερουλάνος. Επισκεπτόμενος το Μεσολόγγι και τον Κήπο των Ηρώων ο κ. Γερουλάνος δήλωσε: « Είμαστε εδώ στο Μεσολόγγι όχι μόνο για να τιμήσουμε τους νεκρούς που έπεσαν στην Eπανάσταση αλλά για να τιμήσουμε τους ανθρώπους εκείνους, οι οποίοι πίστεψαν ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Μπορούμε να φέρουμε μία πραγματική αλλαγή στον τόπο. Να πιστέψουμε και πάλι στην πολιτική, να συμμετέχουμε σε αυτή και να φέρουμε την αλλαγή την οποία χρειάζεται η χώρα»

Στη συνέχεια αναχώρησε για το Αγρίνιο στο οποίο είχε συναντήσεις με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και υποστηρικτές του, ενώ μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα για το κόμμα: «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να ξαναστήσουμε το κόμμα από την αρχή, ένα κόμμα ανοικτό, ένα κόμμα που θα εκφράζει την κοινωνία. Αν δεν δείξουμε εμείς ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε, τότε δεν μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να αλλάξουμε και το πολιτικό σύστημα της χώρας». Κατόπιν, επισκέφτηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νεάπολης όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της πρότυπης μονάδας.

Ο κ. Γερουλάνος το απόγευμα έφτασε από την Κυλλήνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κεφαλονιά, όπου οι συμπατριώτες του τού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Κρητικός προλόγισε τον υποψήφιο πρόεδρο χαρακτηρίζοντάς τον «έναν από εμάς». Ο Παύλος Γερουλάνος, παρουσίασε στους συγκεντρωμένους το σχέδιο του για την αναγέννηση της παράταξης, της κοινωνίας και της οικονομίας: «Η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη από ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο του οποίου θεμέλιο είναι η αποκέντρωση της εξουσίας. Πρέπει να απελευθερωθούν οι δυνάμεις της χώρας από το κεντρικό πολιτικό σύστημα που αυτή τη στιγμή μας καταδυναστεύει» ανέφερε στην ομιλία του.

Επιπλέον, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου τονίζοντας: «Οι αποφάσεις παίρνονται από εκείνους που συμμετέχουν στις κάλπες. Αυτοί είναι που καθορίζουν την Ιστορία . Σήμερα έχουμε την ευκαιρία αλλά και την ευθύνη να πάρουμε την ιστορία της παράταξης και της χώρας στα χέρια μας. Οι εκλογές της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου είναι πολύ κρίσιμες και αυτό διότι οι πολίτες βλέπουν το Κίνημα Αλλαγής ως πυρήνα ελπίδας. Κι αυτό γιατί εμείς έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και να δώσουμε λύσεις ρεαλιστικές και ελπιδοφόρες. Διεκδικούμε την εξουσία, όχι για την οικειοποιηθούμε αλλά για να την φέρουμε κοντά στον πολίτη».

Σήμερα ο Παύλος Γερουλάνος θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Ηλεία και την Κορινθία.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.