Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες Σάββατο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψή τους έγινε κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες, κατά το χρόνο που φέρονται να παραλάμβαναν δέμα από μεταφορική εταιρεία στο Ηράκλειο. Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 251,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι εν λόγω ημεδαποί λειτουργούσαν κατ εντολή έτερου ημεδαπού, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα ενώ παραλήπτης του δέματος ήταν ένας εκ των συλληφθέντων ημεδαπών. Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.