Κεφαλονιά: Με καθυστέρηση η παρέμβαση του Λιμενικού. Το σκάφος με μετανάστες που είχε αγκυροβολήσει στον κόλπο του Αθέρα, μεταφέρθηκε σε άλλον υπήνεμο κόλπο και άρχισε η καταγραφή-

ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30/11 ΩΡΑ 537 πμ ΤΕΛΙΚΑ υπήρξε παρέμβαση του Λιμενικού το οποίο και οδήγησε το σκάφος με τους μετανάστες στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας όπου και αρχισε η καταγραφή… Οι πληροφορίες λένε οτι συνελήφθησαν και οι διακινητές καθώς επίσης ότι το σκάφος βρίσκονται 6 γυναίκες και 3 παιδιά

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Σκάφος με 50 μετανάστες-ανάμεσα του και 9 παιδιά- βρίσκεται αγκυροβολημένο στην Κεφαλονιά στον κόλπο του Αθέρα στα Βόρεια της Παλικής. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκεί, εδώ και ένα τριήμερο, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί.

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τους κατοίκους τους Ληξουρίου και της περιοχής καθώς έσπευσαν να βοηθήσουν την κατάσταση παρέχοντας τρόφιμα, νερό και είδη πρώτης ανάγκης. Να τονιστεί ότι οι τοπικές επιχειρήσεις συνδράμουν και αυτές στην προσπάθεια των κατοίκων προσφέροντας τα προϊόντα τους.

Τέλος θα πρέπει να τονιστεί ότι εχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση οτι δεν υπάρχει καμια παρέμβαση των Λιμενικών Αρχών.

Πηγή: kefaloniamagazine.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.