Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελία ο σύζυγος της 29χρονης που υπέκυψε μετά από πρόκληση σοβαρών σωματικών κακώσεων

Στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκε νωρίτερα ο σύζυγος της 29χρονης η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή, με σοβαρές σωματικές κακώσεις.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της θανούσης, μητέρας τριών παιδιών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο συλληφθείς ήταν εκείνος που μετέφερε την 29χρονη στο νοσοκομείο αποδίδοντας τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώθηκε κατά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης γυναίκας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων που έφερε.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.