Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδρουλάκης «σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ… Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία, με τη δική σας ισχυρή εντολή, πάμε ενωμένοι στην ανανέωση της παράταξης… Ευχαριστώ τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία. Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για τον αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε μαζί. Η αναμέτρηση τελείωσε, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νικητής είναι μόνο η προοδευτική παράταξη».

Εν συνεχεία μίλησε για την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, που πρέπει να περιφρουρηθεί την επόμενη μέρα, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του και όσους δούλεψαν για αυτή τη μεγάλη νίκη, αλλά και τους εκατοντάδες εθελοντές, όπως είπε.

«Έχω πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, δεσμεύομαι να μετατρέψω τη μεγάλη νίκη της παράταξης σε νίκη της πατρίδας… Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Οι πανηγυρισμοί με «Καλημέρα Ήλιε»

Με το τραγούδι που έχει ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ πανηγύρισαν οι φίλοι του Νίκου Ανδρουλάκη έξω από το γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους λίγο πριν αναχωρήσει για την Χαριλάου Τρικούπη.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: thecaller.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.