Συγχαρητήρια του Μάρτιν Σούλτς στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

  Ο Μάρτιν Σούλτς με επιστολή που έστειλε στον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη τον συγχαίρει για την εκλογή του.

   Ο κ. Σούλτς, είναι τώρα επικεφαλής του Ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) ενώ διετέλεσε πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD). Στην επιστολή του προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η εκλογή σου είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για τη σχέση μεταξύ των σοσιαλδημοκρατικών Κινημάτων στην Ελλάδα και τη Γερμανία».

   Η επιστολή του Μάρτιν Σούλτς είναι η εξής:

   «Ως πρόεδρος του Ιδρύματος Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εκλογή σου ως νέου προέδρου Κινάλ – ΠΑΣΟΚ. Σου εύχομαι καλή τύχη.

   Η εκλογή σου είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για τη σχέση μεταξύ των σοσιαλδημοκρατικών Κινημάτων στην Ελλάδα και τη Γερμανία – και στις δύο χώρες, καθώς οι σοσιαλδημοκράτες έχουν μακρά, κοινή ιστορία και στενούς δεσμούς. Θα συμβάλει επίσης σε ένα ισχυρότερο σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η εμπειρία σου και ιδιαίτερα η δουλειά σου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουν δείξει ότι είσαι ένας εμπνευσμένος Ευρωπαίος, έτοιμος να επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

   Από την ίδρυση του γραφείου του FES στην Ελλάδα το 2012, η συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών σοσιαλδημοκρατών, εντείνεται συνεχώς. Η ομάδα του FES στην Αθήνα, προσβλέπει σε γόνιμη και στενή συνεργασία με τους Έλληνες σοσιαλδημοκράτες υπό την ηγεσία σου. Παρακαλώ να μη διστάσεις να επικοινωνήσεις, τόσο με εμένα, όσο και με τον διευθυντή του γραφείου μας στην Αθήνα κ. Arne Schildberg, ώστε να συζητήσουμε μελλοντικές συνέργειες».

   Ανυπομονώ να σε συναντήσω σύντομα,

   Φιλικούς χαιρετισμούς,

   Μάρτιν Σουλτς. 

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.