Pasok is back!

Είναι άξιο αναφοράς το γεγονός πως με την αλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε και η διαδικασία επιστροφής στο όνομα και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Κινήματος Αλλαγής, από την ημέρα της εκλογής του και μετά, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρεται ως «πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής», ενώ ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να τονίσει οτι «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Η κίνηση αυτή σίγουρα δείχνει τις προθέσεις της ηγεσίας να επιστρέψει το τεράστιο «brand name» του κόμματος που για χρόνια θεωρούνταν «τοξικό», για κάποιους μέσα στο κόμμα, προφανώς επειδή ήθελαν να αποσείσουν τις προσωπικές τους ευθύνες. Φαίνεται πάντως πως με βάση την συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές αλλά και τις προεκλογικές θέσεις των υποψηφίων, έγινε σαφής η προσδοκία επιστροφής, από όλες τις πλευρές.

Το μήνυμα που πέρασε είναι πως το κόμμα δεν γίνεται τοξικό λόγω ονόματος, αλλά λόγω επιλογών των στελεχών του. Οι εξελίξεις θα μιλήσουν από μόνες τους. Ίδωμεν…

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.