ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής: Διαδικτυακό σποτ για την ενθάρρυνση του εμβολιασμού

Το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο «Σπάμε τον Φόβο και την Παραπληροφόρηση» - «Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής», με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην πανδημία, ώστε να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Την καμπάνια είχε εξαγγείλει ο προέδρου του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, με δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πριν από λίγες ημέρες.

   Η εκστρατεία ενημέρωσης περιλαμβάνει σχετικό βίντεο, που θα συνοδευτεί με ενημερωτικά μπάνερ γύρω από τους κινδύνους του κορονοϊού, συγκριτικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και την ενεργοποίηση του δικτύου των στελεχών του Κινήματος σε όλη την επικράτεια.

   Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Κίνημα Αλλαγής, με αυτήν την προσπάθεια φιλοδοξεί να δημιουργήσει «μία μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης, που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο»

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.