Aνακοινώσεις για το πλαφόν στην τιμή των PCR προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Αύριο θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις όσο αφορά τα PCR. Πλαφόν υπάρχει, 40 ευρώ το PCR συν 20 ευρώ για τις υπηρεσίες. Για αυτά τα ποσά θα υπάρξει κάποιου είδους παρέμβαση αύριο. Κάναμε μια πολύ καλή συζήτηση με τους εκπροσώπους των γιατρών και τους ευχαριστώ πολύ

».

   Αυτό γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

   Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμη σχετικά με τα σχολεία, ότι «πρόβλημα θα υπάρξει στην αγορά εργασίας και στις επιχειρήσεις, αν δεν ανοίξουν τα σχολεία. Δεν είναι μια απόφαση που δεν έχει οικονομικό κόστος. Κάποιοι από τους γονείς θα μπορούν να δουλέψουν με τηλεργασία, αλλά θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση».

   Για την αγορά και τις επιπτώσεις που έχει μέχρι στιγμής η έξαρση της μετάλλαξης Όμικρον ο υπουργός ανέφερε: «Η γενική εκτίμηση είναι ότι η επιθετική αύξηση της πανδημίας θα κρατήσει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Η αύξηση των κρουσμάτων της Όμικρον χτίζει μεγάλο τοίχος ανοσίας, πολύ γρήγορα. Τον Φεβρουάριο ελπίζουμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτερα. Η σύγκριση Ιανουαρίου 2021 και 2022 δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στην αγορά. Πέρυσι τον Ιανουάριο είμαστε κλειστά».

   «Εκτός από το ολικό lockdown, όλα τα άλλα μέτρα είναι στο τραπέζι. Τι μέτρα θα πάρουμε, δεν έχει να κάνει τόσο με τα κρούσματα, όσο με την πίεση στα νοσοκομεία» σχολίασε ο ίδιος για τα επιπλέον μέτρα που ίσως χρειαστεί να αποφασιστούν.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.