Πιθανή υποψηφιότητα Λοβέρδου στην Περιφέρεια Αττικής

Έντονες είναι οι φήμες στο παρασκήνιο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής που θέλουν την υποψηφιότητα Ανδρέα Λοβέρδου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Αττικής.

Το σενάριο αυτό θέλει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής να έχει καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές (οι οποίες θα προηγηθούν μέσα στο 2023 -ή στο 2022- των αυτοδιοικητικών). Θυμίζουμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023.

Το σενάριο υποψηφιότητας και η αντίδραση του στρατοπέδου Πατούλη

Είναι άξιο αναφοράς ότι στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής ο Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε πρώτος στην περιφέρεια Αττικής.

Οι φήμες αυτές μόνο αρεστές δεν είναι στο στο στρατόπεδο του νυν Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, καθώς μία υποψηφιότητα σαν του κ. Λοβέρδου μπορεί να του κοστίσει την επανεκλογή του. Μένει να δούμε πως βλέπει η πλευρά Λοβέρδου να αφήσει την Βουλή και την κεντρική πολιτική σκηνή για να «περάσει» στην τοπική αυτοδίοικηση.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.