Νίκος Ανδρουλάκης: Το όνομα του κόμματος, το πρόωρο τέλος της πανδημίας και η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση

Κατατοπιστική για το πως θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής στο κοντινό αλλά και μακρινό μέλλον ήταν η χθεσινή συνέντευξη του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Ως προς το όνομα του κόμματος ο πρόεδρος αποκάλυψε πως σίγουρα το νέο όνομα θα περιέχει τη λέξη ΠΑΣΟΚ καθώς «αυτό είναι μία προτεραιότητα που βάζουν πάρα πολλοί υποστηρικτές της παράταξης μας».

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την στελέχωση του κόμματος σε επίπεδο επικοινωνίας ενώ αναμένεται να αξιοποιηθούν και οι συνυποψήφιοι για την αρχηγεία του κόμματος σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ενδιαφέρουσες είναι οι απόψεις που φέρνει στο τραπέζι σχετικά με την κυβέρνηση που «βιάστηκε να κηρύξει το τέλος της πανδημίας», δίνοντας λάθος μηνύματα. Τόνισε ακόμη, ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού όχι μόνο με βάση την ηλικία αλλά και σε όλα τα επαγγέλματα που συναλλάσσονται με πολίτες, όπως είναι το δημόσιο και η εστίαση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε να ενισχυθούν τα σημεία στα οποία διατίθενται δωρεάν PCR τεστ και τόνισε πως δωρεάν τεστ, τα οποία ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχουν πουθενά.

Για την αντιμετώπιση του κύματος τη ακρίβειας και του πληθωρισμού η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού -και μόνο αυτού- ώστε να βοηθηθούν άμεσα πληττόμενοι και τάχθηκε υπέρ των κοινών ευρωπαϊκών παραγγελιών φυσικού αερίου ώστε να υπάρξει μείωση της τιμής του.

Η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση

Σε ότι αφορά το στόχο του κόμματος ανέφερε πως θέλει να υπάρξει στη χώρα μία σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση ενώ ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει από μόνος του αποκλείσει τις συνεργασίας καθώς μιλάει για διπλές ή ακόμα και τριπλές εκλογές, όταν έρθουν.

Φαίνεται πλέον πως μέσα και από αυτή την συνέντευξη η νέα ηγεσία θέλει να δείξει πως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ» όπως είχε ακουστεί και τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.