Έξι λυόμενες αίθουσες για το γυμνάσιο και το λύκειο Τζερμιάδον στο Οροπέδιο Λασιθίου

Έξι λυόμενες αίθουσες αναμένεται να φτάσουν αύριο Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στο Οροπέδιο Λασιθίου για τις ανάγκες των μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου Τζερμιάδον, που μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου έχει υποστεί σημαντικές καταστροφές.

Τα παιδιά μέχρι και σήμερα κάνουν μάθημα στο κρίριο του παλιού δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου, ενώ σύμφωνα με το δήμαρχο, η αποστολή των αιθουσών θα βοηθήσει στο να μπορέσουν τα παιδιά να κάνουν το μάθημά τους με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη το κτίριο του Γυμνασίου και του Λυκείου στο Τζερμιάδον κρίθηκε ακατάλληλο, ενώ ήδη εκτός από την μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, προχωράει και η μελέτη για την αποκατάστασή του. «Είναι κομβικής σημασίας θέμα, να μπορέσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να τρέξουμε τις διαδικασίες και το σχολικό κτίριο να αποκατασταθεί» πρόσθεσε ο κ. Στεφανάκης.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.