Το μήνυμα Γερουλάνου για τον Κ.Υ.Α.Δ.Α.- Επισκέφθηκε τους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων

Επίσκεψη στους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησε χθες βράδυ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλος Γερουλάνος, τονίζοντας της σημανικότητα του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α. υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Αναλυτικά σε σχετική ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρει:

«Βρέθηκα σήμερα για λίγο στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου που είναι απόψε στον δρόμο υπό δύσκολες συνθήκες ώστε η νύχτα αυτή για την Αθήνα, να είναι ασφαλής και ανθρώπινη.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με το πλήρωμα οχήματος της δράσης του Κ.Υ.Α.Δ.Α. “Street Work”, τον οδηγό Μιχάλη Καραπάτη, τις κοινωνικές λειτουργούς Λευκή Αρβανιτοπούλου, και Δήμητρα Πράττη, και τη νοσηλεύτρια Ρουμπίνη Στρατηγαρέα. Μόλις είχαν μόλις μεταφέρει στη δομή σίτισης και φιλοξενίας στην Αχαρνών, έναν συνάνθρωπό μας. Οι άνθρωποι στο Street Work και στις δομές φιλοξενίας του Δήμου, εργάζονται σκληρά, σε αντίξοες συνθήκες. Προσφέρουν στήριξη με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στους αστέγους της πόλης μας ώστε κανείς να μην κινδυνεύσει, ειδικά αυτή την τόσο δύσκολη νύχτα.

Οι δομές του Δήμου για την προστασία των αστέγων είναι ανοικτές, αλλά ας είμαστε όλες και όλοι απόψε σε εγρήγορση για τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας.


Στον αριθμό 2105246515 του Κ.Υ.Α.Δ.Α, οι πολίτες μπορούν να καλούν και να αναφέρουν σημεία στα οποία βρίσκονται άστεγοι οι οποίοι έχουν ανάγκη. Επιπλέον, στο 2103428745, απαντά η υπηρεσία “Βοήθεια στο Σπίτι” για την κατ’ οίκον προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους και ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.
Μια κοινωνία αλληλεγγύης είναι μια κοινωνία που έχει δύναμη και μέλλον. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά απόψε.»

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.