Έκτακτη σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής- Ψηφίζει την πρόταση μομφής

Η πρόταση μομφής που κατέθεσε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στην Χαριλάου Τρικούπη.

Πηγές του ΠΑΣΟΚ λένε πως το timing της πρότασης ήταν σωστό και πως αν πληρούσε την προϋπόθεση των 50 βουλευτών θα την έκαναν και εκείνοι. Ενώ αυτό που συζητιέται έντονα είναι ότι με τον τρόπο αυτό θέλει να δηλώσει παρών ως αξιωματική αντιπολίτευση καθώς πλέον τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τον «στριμώχνουν».

«Με την πρόταση μομφής επιδιώκει να δηλώσει ότι αξιωματική αντιπολίτευση είναι αυτός και είναι παρών» λέει πολύπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής. «Στριμωγμένος από τις δημοσκοπήσεις όπου όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά βλέπει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής να είναι μια ανάσα πίσω του, ο Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί. Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί είναι ότι ο κόσμος του κέντρου που στήριξε ΝΔ και Μητσοτάκη στις τελευταίες εκλογές για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να επιστρέψει στις αγκάλες του» συμπληρώνει στέλεχος του κόμματος.

Ομιλία Ανδρουλάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα πριν την ψηφοφορία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος πριν από την ψηφοφορία της πρότασης μομφής ώστε να δώσει το στίγμα του καθώς, μη έχοντας την ιδιότητα του βουλευτή δεν μπορεί να μιλήσει σε επίπεδο αρχηγών. Την θέση αυτή την κατέχει ο Μιχάλης Κατρίνης και θα είναι η πρώτη μεγάλη «μάχη» που θα δώσει σε επίπεδο αρχηγών απέναντι σε Μητσοτάκη και Τσίπρα που θα έχουν τα φώτα πάνω τους.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram


Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.