Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ Πάνου Σκουρλέτη, στη Βουλή “Είναι δεκάδες οι προτάσεις μας, δεν ακούτε όμως κύριοι της κυβέρνησης”

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Μπουκώρος στη Βουλή, περί δήθεν έλλειψης προτάσεων από την αξιωματική αντιπολίτευση, επεσήμανε:

Πρώτη πρόταση: αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.

Δεύτερη πρόταση: επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.

Τρίτη πρόταση: κατάργηση του νόμου για τις αναιτιολόγητες απολύσεις.

Τέταρτη πρόταση: Βαρέα και Ανθυγιεινά για τους γιατρούς και τους υγειονομικούς πρώτης γραμμής.

Πέμπτη πρόταση: Βαρέα και Ανθυγιεινά για τους «ντελιβεράδες».

Έκτη πρόταση: Το Ταμείο Ανάκαμψης, για το οποίο δεν έγινε διαβούλευση, να δοθεί και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όχι σε λίγους.

Έβδομη πρόταση: Αύξηση, στα 2000 ευρώ για τους πρωτοδιοριζόμενους γιατρούς στο ΕΣΥ.

Όγδοη πρόταση… να συνεχίσω; Είναι δεκάδες, δεν ακούτε όμως! Το μόνο που κάνετε είναι να αναμασάτε μια «καραμέλα» που βουλιάζει στον βούρκο της τυμβωρυχίας. Θα μας πείτε τα ίδια, όπως λέτε όλοι με μία πραγματικά φοβερή, επιδέξια επικοινωνιακή γραμμή που θυμίζει Τραμπ, για την εξόντωση χαρακτήρων με τα ψέματα που μας λέτε συνέχεια για το Μάτι και για τη Μάνδρα.

Δεν μας είπατε, όμως, στα ρέματα της Μάνδρας ποιους αφήσατε εσείς, ως κυβέρνηση, με τους διορισμένους νομάρχες, να χτίσουν! Δεν μας είπατε γιατί το Μάτι είναι ένας παράνομος οικισμός πολεοδομικά, κατά τα δύο τρίτα και έγινε επειδή αποτυπώνει το δικό σας κράτος, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της ρουσφετολογίας! Φτάνει πια, σας μάθαμε!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/dlnj16yI9dg

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.