ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ Η ΦΙΜΩΣΗ ΠΟΛΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ NOVARTIS-H KYBEΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Για πρωτοφανή κοινοβουλευτική εκτροπή της ΝΔ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το επεισόδιο στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή Παύλο Πολάκη και στον προεδρεύοντα Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «του έκλεισε το μικρόφωνο όταν άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Πριν από λίγο είχαμε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ. Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο». Κλείνοντας αναφέρει: «Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.