Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 19χρονου σε επεισόδια μεταξύ οπαδών- Πέντε άτομα επιτέθηκαν- Μία σύλληψη

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός 19χρονου αγοριού εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη σε επεισόδια μεταξύ οπαδών στην περιοχή «Χαριλαόυ». Οι δράστες χτύπησαν θανάσιμα χρησιμοποιώντας δρεπάνι (!)

Ο 19χρονος είχε δεχτεί χτυπήματα στο πόδι εσωτερικά κοντά στην βουβωνική χώρα και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν έρθει το ασθενοφόρο.


Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το thesstoday, η επίθεση έγινε στη συμβολή σχεδόν των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη

Πέντε άτομα του επιτέθηκαν- Μία σύλληψη

Πέντε φαίνεται πως ήταν συνολικά τα άτομα που δέχθηκαν τη φονική οπαδική επίθεση στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, από την οποία ένας 19χρονος έπεσε νεκρός από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ δύο ακόμη νεαροί, 19 και 20 ετών, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

   Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, εκτός από τα τρία θύματα στην παρέα τους βρίσκονταν άλλοι δύο νεαροί που κινούνταν κι αυτοί πεζοί επί της οδού Θεοδ. Γαζή, κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη, αλλά φαίνεται πως πρόλαβαν να ξεφύγουν.

   Κατά την ίδια ενημέρωση, της επίθεσης φέρεται να προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα και αφού πλησίασαν την παρέα των πέντε νεαρών τούς ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις.

   Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές και βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβη, καλώντας την Άμεση Δράση. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα θύματα φορούσαν διακριτικά ομάδας, ενώ αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, μέσα από καταθέσεις περιοίκων και υλικό από κάμερες ασφαλείας επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

   Στο μεταξύ, από τους 15 προσαχθέντες οι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ένας συνελήφθη διότι στην κατοχή του βρέθηκε ναυτικός πυρσός, αλλά δεν προέκυψε εμπλοκή του στο αιματηρό επεισόδιο.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.