Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλλει την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα των δικαστικών λειτουργών

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «προσβάλλει την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα των δικαστικών λειτουργών» εξαπολύει σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή δήλωση του τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου:

«Ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο 5 ετών, η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του κ. Γεωργιάδη. Παρά την οριστική αυτή κρίση, σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στο ίδιο θέμα και αμφισβητεί τη δικαστική απόφαση. Προσβάλλει για άλλη μια φορά με αυτό τον τρόπο, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα των δικαστικών λειτουργών. Αυτό που ζητάει επί της ουσίας είναι οι δικαστικές αποφάσεις να υπηρετούν τους πολιτικούς του στόχους και τις κομματικές του σκοπιμότητες. Λογική που παραπέμπει σε αυταρχικό καθεστώς και όχι σε ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Ας αντιληφθούν επιτέλους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα. Κι ας σεβαστούν αυτή την ανεξαρτησία της».

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.