Υλικό της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνη Γεωργιάδη στα δημόσια σχολεία

Ερωτήματα προκύπτουν από την πρωτοφανή απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, να χρησιμοποιείται εκπαιδευτικό υλικό της «Ελληνικής Αγωγής» του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη.

Το πρωί του Σαββάτου το NEWS 24/7 αποκάλυψε ότι το Υπουργείο Παιδείας μέσω του ΙΕΠ έχει εγκρίνει εκπαδευτικά προγράμματα νεοσυντηρητικού τύπου, των οποίων τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η αρχαιολαγνεία και η προγονοπληξία.

Δεν πέρασαν παρά μονάχα λίγες ώρες έτσι ώστε να γίνει γνωστό, μέσω άρθρου του εκπαιδευτικού Δημήτρη Πολυχρονιάδη στο διαδικτυακό τόπο tvxs ότι το Υπουργείο από το σχολικό έτος 2020-2021 έχει εγκρίνει εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η σχετική έγκριση έγινε στις 13 Μαρτίου του 2021 και αφορά 14 προγράμματα στο σύνολο. Μερικά από αυτά είναι “τα Ανθεστήρια”, ο “Οίκος”, το “Παίζωμεν παιδιά” κτλ.

Η έγκριση αυτή δημιουργεί απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης. Είναι λογικό με υπουργική απόφαση να διαφημίζεται η επιχείρηση ενός μέλους της κυβέρνησης σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος;

Ακόμα ένα ατόπημα της υπουργού Παιδείας έρχεται για να μπει στο βιογραφικό της Νίκης Κεραμέως καθώς έχει καταφέρει στην θητεία της να μην προσέχει καθόλου τις συνέπειες των πράξεων της και να μην αντιλαμβάνεται τον παλμό και τα θέλω των ανθρώπων για τους οποίους βρίσκεται στη θέση της.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.