Αποπομπή Σπήλιου Λιβανού από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επειδή δεν αντέδρασε στην προκλητική παραδοχή του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, που έγινε ενώπιον του, σχετικά με πως «γύρισαν» τα αποτελέσματα των εκλογών το 2007 (Βίντεο)

Την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, υπέβαλε νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός. Προκλητική παραδοχή από τον Δήμαρχο Σπάρτης για το πως γύρισαν οι εκλογές του 2007. Κάνει λόγο για τσάντες με αποζημιώσεις.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό. Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Τι συνέβη

Σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα Ilialive εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.

“Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…” είπε ο κ. Δούκας.

“Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…” ακούγεται κάποιος από τη σύσκεψη να λέει.

“Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15% θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι”… συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: dikaiologitika.gr

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.