Γερουλάνος: Το Μαξίμου κυβερνάει πνιγμένο στη μετριότητα- Ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του θα αναζητήσουν ψήφους με όποιο τίμημα

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης από τον επικεφαλή της δημοτική παράταξης «Αθήνα είσαι Εσύ» κατά της κυβέρνηση με ανάρτηση του στο facebook. Ο κ. Γερουλάνος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κρύβει την ανεπάρκεια της πίσω από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τα επικαλείται ως παραδείγματα σύγχρονης πολιτικής σκέψης ενώ σχολίασε και την «επίθεση αγάπης» του Άδωνη Γεωργιάδη στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

Πριν λίγες μέρες η «αποτελεσματικότητα» που ευαγγελίζεται η Νέα Δημοκρατία θάφτηκε στο χιόνι. Το γεγονός υπενθύμισε στην κυβερνώσα πλειοψηφία ότι δεν μπορεί επ’ άπειρον να κρύβει την ανεπάρκειά της πίσω από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία επικαλείται ως παραδείγματα σύγχρονης πολιτικής σκέψης (όπως οι κύριοι Πιερρακάκης, Λιβάνιος και Σκέρτσος).
Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε όμως πώς οι άριστοι έγιναν μέτριοι, ήρθε ο κ. Δούκας – τον οποίον έσωσε ο κ. Μητσοτάκης από τα πολιτικά τάρταρα που του αξίζουν κάνοντάς τον δήμαρχο – και κούμπωσε με τον κ. Λιβανό (δεν αξίζει καν να αναφερθούμε στη θητεία του στο Υπουργείο), για να μας θυμίσουν ότι από το Μαξίμου κυβερνάει ένα κόμμα πνιγμένο στη μετριότητα, τον νεποτισμό και τον λαϊκισμό.
Η δε αγκαλιά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον Αχιλλέα Μπέο, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι στις επόμενες εκλογές ο κ. Μητσοτάκης και η παρέα του θα αναζητήσουν ψήφους με όποιο τίμημα. Δηλαδή θα κάνουν, και πάλι, αυτό που έκανε ο κ. Καραμανλής το 2007: δεν θα πτωχεύσουν την Ελλάδα μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά.
Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, ένας Πολάκης δεν αρκεί να τον ξελασπώσει από τα χιόνια θυμίζοντας συνεχώς ότι τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στην άλλη όχθη.
Το σπιράλ αποσύνθεσης στο οποίο βυθίζεται ο σημερινός δικομματισμός ενεργοποιεί αναπότρεπτες πολιτικές εξελίξεις.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.