ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής: Μεθοδευμένη η αποπομπή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου από την Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων

Το Κίνημα Αλλαγής καταγγέλλει κυβερνητικές και κομματικές παρεμβάσεις της ΝΔ που οδήγησαν στη «χθεσινή μεθοδευμένη αποπομπή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου από τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύοπου του κόμματος. Το γεγονός αυτό «ακυρώνει την αυτοτέλεια των επιμελητηρίων», προστίθεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.  

   Επιπλέον το ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωση του επισημαίνει ότι «η διοίκηση Χατζηθεοδοσίου χαρακτηρίστηκε από διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες, ομόφωνες αποφάσεις και εποικοδομητικές παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο. Έχαιρε πλήρους αποδοχής από τα επιμελητήρια και την επιχειρηματική κοινότητα».  

   «Αποδεικνύεται, όμως, πως η κυβέρνηση θέλει ένα επιμελητηριακό θεσμό άφωνο και άβουλο. Ιδίως στις σημερινές συνθήκες της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Σήμερα, που έχουμε ανάγκη όσο ποτέ έναν γόνιμο διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους για να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές και κοινωνικές παρενέργειες της κρίσης», τονίζει στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής και καταλήγει: «Οι ωμές κομματικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης δεν βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Facebook

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Twitter

Ακολουθήστε ΤΟ ΖΙΖΑΝΙΟ στο Instagram

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.