Δήλωση του Αντώνη Δελλατόλα, για την απώλεια του Κώστα Παπαϊωάννου δημιουργού και εκδότη της εφημερίδας ΠΟΝΤΙΚΙ (1979-2005)

Με αφορμή τον θάνατο του Κώστα Παπαϊωάννου, ο σημερινός εκδότης της εφημερίδας ΠΟΝΤΙΚΙ Αντώνης Δελλατόλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Τον Κώστα Παπαϊωάννου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, είχα την τύχη να τον γνωρίσω το 2005, κατά τις συζητήσεις για την αλλαγή ιδιοκτησίας της εφημερίδας «Το Ποντίκι». Ήταν ένας από τους λαμπρότερους δημοσιογράφους της γενιάς του, της τρομερής αυτής μεταπολεμικής γενιάς δημοσιογράφων που μεγαλούργησε και δίδαξε όλους εμάς, τους επόμενους.

Το επίτευγμά του να δημιουργήσει και να καθιερώσει στη συνείδηση όλων μια τόσο ιδιαίτερη και μοναδική στο είδος της εφημερίδα, θα μείνει στην ιστορία του Τύπου ως σημείο αναφοράς. Σεμνός, δημιουργικός, ακαταπόνητος εργάτης της δημοσιογραφίας, άφησε ως κληρονομιά το ήθος του και το πάθος του για την έρευνα και τη δεοντολογία.

Για την απώλειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.”

ΠΗΓΗ: ΠΟΝΤΙΚΙ/WEB

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.