ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/3

Στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν κι είναι πιθανό στα νοτιοδυτικά να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές ενώ τη νύχτα χιόνια θα πέσουν στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε περιοχές στα κεντρικά με χαμηλότερο υψόμετρο. Από τη νύχτα τα φαινόμενα στα ανατολικά και τα νότια θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 με 11 βαθμούς, μόνο στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα θα ξεπεράσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Το πρωί και το βράδυ στα βόρεια τοπικά η θερμοκρασία και -6 (μείον 6) βαθμοί Κελσίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.