ΓΡΕΒΕΝΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ- ΤΡΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών υλών σημειώθηκε το πρωί στο χωριό Αγαλαίοι ανατολικά των Γρεβενών. Στο σημείο βρίσκονται έντεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ κλήθηκαν να μεταβούν και δυνάμεις της 2ης και 5ης ΕΜΑΚ. H περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνούς καπνούς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν αναφορές για τρεις αγνοούμενους κατά πληροφορίες τρία άτομα του προσωπικού στο εργοστάσιο που είχαν αναλάβει εργασία στις 8 το πρωί.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Η έκρηξη έχει σημειωθεί, κατά πληροφορίες, στο κτίριο που βρίσκεται η μονάδα παραγωγής και έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο υπάρχουν περίπου δέκα μικρά κτίρια και η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα από αυτά. Τα αίτια της έκρηξης δεν είναι γνωστά και για τα αίτια θα ακολουθήσει έρευνα.

Αξιωματικός της πυροσβεστικής που ήταν στο σημείο στο της έκρηξης μίλησε στο OPEN για την κατάσταση που επικρατεί. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει φωτιά, η περιοχή είναι κρανίου τόπος, από την έκρηξη ταρακουνήθηκαν τα γύρω χωριά», είπε ο κ. Καλαϊδόπουλος, και συμπλήρωσε ότι «Μεγάλοι ογκόλιθοι έχουν εκτιναχθεί σε απόσταση 200-300 μέτρων».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ & ΟΡΕΝ TV

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.