ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΥΡΙΟ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε το πρωί τον οινοποιητικό συνεταιρισμό "Η Δήμητρα" στη Νέα Αγχίαλο και μιλώντας προς τους αγρότες επισήμανε τις προτάσεις του Κινήματος για την δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων ώστε αγρότες, κτηνοτρόφοι και μεταποιητές να παράγουν την ενέργεια, που χρειάζονται να καταναλώνουν, σε χαμηλό κόστος.

Στόχος και να καταστούν περισσότερο θωρακισμένοι απέναντι στην ενεργειακή κρίση που αυξάνει κατακόρυφα το κόστος παραγωγής.ενώ λίγο αργότερα σε δηλώσεις του στο δημαρχείο Αλμυρού τόνισε ότι επιβάλλεται να επιβληθεί από την Κυβέρνηση πλαφόν στη λιανική τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αύριο κιόλας.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μετά την συνάντηση με τοπικούς φορείς στο δημαρχείο Αλμυρού, έχει ως εξης: 

“Τσίπρας και Μητσοτάκης ο καθένας κατά την περίοδο διακυβέρνησής του αύξησε την εξάρτηση της χώρας στο εισαγόμενο φυσικό αέριο με αποτέλεσμα σήμερα την ενεργειακή κρίση να την πληρώνει ακριβότερα ο ελληνικός λαός από ότι άλλα Ευρωπαϊκά κράτη. Η λύση δεν είναι να ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που παραλαμβάνει ο ελληνικός λαός αλλά αύριο το πρωί να υπάρξει πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας στη χώρα””.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.