ΜΗΝΥΜΑ ALERT στα κινητά για την μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στον Ασπρόπυργο, όπου υπάρχει και έκλυση επικίνδυνων καπνών…

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε προαύλιο επαγγελματικού χώρου με πλαστικά στον Ασπρόπυργο, επί της οδού Αγίας Σοφίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε μεγάλη έκταση καθώς καίγονται πλαστικά , γεγονός που έχει προκαλέσει την ανησυχία των αρχών, λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών. Στο μεταξύ από την Πολιτική Προστασια εχει σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα ALERT στους κατοίκους ολόκληρης σχεδόν της Αττικής να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να παραμείνουν μέσα στο σπίτι.

Λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή, καθιστώντας μεγάλο τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς λόγω των εύφλεκτων υλικών και των επικινδυνων καπνών, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε πριν λίγο μήνυμα στα κινητά των κατοίκων των περισσότερων περιοχών σε Πειραιά και γύρω Δήμων καθώς και σε πολλούς δήμους της Δυτικής Αθήνας, στα Βόρεια προάστεια.

Στο μήνυμα ALERT ώρα 23.00 6/6/22 η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αναφέρει οτι :

“”” .. έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής….” και συνιστα στους παραλήπτες του μηνύματος να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγω της έκλυσης επικίνδυνων καπνών..”””

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.