Αποχαιρετισμός της ΓΣΕΕ στην Λένα Γκόλφη μαχητικό στέλεχος του συνδικαλιστικού Κινήματος

Τη θλίψη της για τον θάνατο της Λένας Γκόλφη, τέως προέδρου του Σωματείου Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκφράζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, «η Λένα Γκόλφη δεν ήταν απλά η σύζυγος του προέδρου της ΓΣΕΕ, (Γιάννη Παναγόπουλου), ήταν μία γυναίκα που διακρίθηκε για τη μαχητικότητα, τη συνδικαλιστική και πολιτική της δράση, αλλά πάνω από όλα για το ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί της, όσοι την γνώρισαν, έχουν να θυμούνται την έντονη προσωπικότητά της, αλλά και τα αισθήματα δικαιοσύνης και προσφοράς, που ήταν βασικές αξίες στη ζωή της.

Η Λένα Γκόλφη έφυγε σήμερα σε ηλικία 62 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δεν λύγισε, μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν δίστασε, δεν το έβαλε κάτω. Η Λένα δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά της. Θα λείψει στους συναδέλφους, στους συντρόφους και στους φίλους της, τους οποίους έβλεπε πάντα σαν οικογένεια. Καλό ταξίδι Λένα» σημειώνει η ΓΣΕΕ και προσθέτει ότι ο αποχαιρετισμός της Λένας Γκόλφη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 17/6/2022, στις 18.30, στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα.

Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», αναφέροντας στο καταθετήριο το όνομα της εκλιπούσας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.