ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 22/6 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/6

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23-06-2022

Στη Μακεδονία, τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά και μεμωνομένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα απο το απόγευμα αναμένεται να είναι ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι στα βόρεια θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους και πρόσκαιρα θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 36 με 39 βαθμούς και τοπικά στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την κεντρική Μακεδονία τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-06-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και βαθμιαία στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει, στα βόρεια τους 34 με 35 βαθμούς και στα κεντρικά και νότια τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-06-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα νότιοι έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ θα σημειώσει στα νησιά του Αιγαίου μικρή πτώση και στα νησιά του Ιονίου μικρή άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26-06-2022

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και το νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο από τα δυτικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.