Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας

Σε ηλικία 78 ετών πέθανε σήμερα ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια “πάλευε” με τον καρκίνο.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε στις ταινίες: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 – 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, «Happy day» και Ο δράκουλας των Εξαρχείων. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν…» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος. Στην τηλεόραση είχε κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Τα τελευταία χρόνια, ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό “Εν Λευκώ”.

Εξέδωσε τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους “Ως εκ θαύματος”, “Complete Unknown” και “Πανωλεθρίαμβος”.

Απεβίωσε στις 25 Ιουνίου 2022, σε ηλικία 78 ετών.

Το αντίο στον Κωνσταντίνο Τζούμα είπε μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο στενός του φίλος Άγγελος Παπαδημητρίου.«Αντίο βρε Κωνσταντίνε» έγραψε προσθέτοντας μία φωτογραφία του ηθοποιού από το 2021

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.