Στην Αθήνα για διακοπές οικογενειακώς, ο Γ. Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες – Τι έγραψε ο Μητσοτάκης στο Twitter

Το αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτηση του στο Twitter- Τι έγραψε ο πρωθυπουργός για την συνάντηση που είχαν ιδιωτικά στο σπίτι του στο Λυκαββητό με θέα την Ακρόπολη.

«Με χαρά καλωσόρισα απόψε τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες που επισκέπτεται την Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ετσι έγινε γνωστό οτι ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ βρίσκεται στην Ελλάδα, σε μια περίοδο τόσο κρισιμη για πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής και ιδιαίτερα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Μάλιστα στην αναρτηση του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε : Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε ανεπισήμως για τις μεγάλες διεθνείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε»

Πάντως όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε ο πρωθυπουργός η συνάντηση τους ηταν από το σπίτι του πρωθυπουργού στον Λυκαββητό από την πλευρά που έχει θέα προς την Ακρόπολη.

Τέλος να σημειώσουμε οτι ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών δεν είναι γνωστό πόσο θα παραμείνει στην Ελλάδα και ποιές περιοχές θα επισκεφθεί.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.