Στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη, από τον Σεπτέμβρη κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει την πρωϊνή εκπομπή “ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ

Στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 επιστρέφει, ύστερα από 11 χρόνια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη, που μέχρι πρότινος παρουσιάζε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, η Φαίη Μαυραγάνη θα παρουσιάζει από τον Σεπτέμβριο την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή “Στούντιο με θέα”.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

“Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, τη Φαίη Μαυραγάνη.

Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα.

Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα»”.

Την Κυριακή, η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και το Open εμφανώς συγκινημένη.

Ένας κύκλος εννέα χρόνων, εννέα χρόνια ενός τηλεοπτικού αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε το 2013 στο τότε Epsilon, συνεχίστηκε στο Open μέχρι σήμερα. Ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις” είπε η Φαίη Μαυραγάνη και πρόσθεσε: “Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο και εύχομαι να είστε κοντά μας και όλοι εσείς”.

ΠΗΓΗ: Debater

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.