ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1/23

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα στα βόρεια θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και θα φθάσει τους 12 με 15 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 05-01-2023

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειδυτικούς με την ίδια ένταση κα εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-01-2023 (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ)

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 07-01-2023

Στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ & ΕΜΥ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.