Παναθηναϊκός: Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με την Κροατική Όσιγιεκ, για τον 44 φορές διεθνή Ούγγρο χαφ Λάζλο Κλάινχαϊσλερ

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την ένταση στις μεταγραφικές «μηχανές» του για να αποκτήσει τους παίκτες που θα αυξήσουν κι άλλο τους ποιοτικούς δείκτες στο ρόστερ του και θα τον ενισχύσουν στη μάχη του τίτλου που έχει πλέον «φουντώσει» για τα καλά.

Μολονότι το «τριφύλλι» αποσύρθηκε απ’ την υπόθεση του Ούριελ Αντούνα, μετά τα ατελείωτα… ήξεις-αφίξεις των διοικούντων την Κρουζ Αζούλ, οι «πράσινοι» κινούνται σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, για την απόκτηση βασικού εξτρέμ «πρώτης γραμμής» (προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Αϊτόρ), δημιουργικού χαφ κι ενός ακόμη εξτρέμ ως back-up πίσω απ’ τον Παλάσιος.

Στο θέμα του δημιουργικού μέσου, έχει έρθει πλέον σε πρώτο πλάνο, ο 44 φορές διεθνής Ούγγρος χαφ, Λάζλο Κλάινχαϊσλερ της Όσιγιεκ (3η στην κροατική Λίγκα). Έναν παίκτη που (μένοντας ελεύθερος το καλοκαίρι) διεκδικούσαν επί μέρες η Ντινάμο Ζάγκρεμπ και η Χάιντουκ, αλλά η διοίκηση της Όσιγιεκ δεν θέλει να τον πουλήσει σε ομάδα του κροατικού πρωταθλήματος.

Με τη… λύση για τους ανθρώπους της Όσιγιεκ να έρχεται από τον Παναθηναϊκό και τα ΜΜΕ της Κροατίας να αναφέρουν πως το όλο θέμα έχει μπει πλέον σε (πολύ) προχωρημένο στάδιο. Κάτι που επιβεβαιώνεται εν πολλοίς και απ’ τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της κροατικής ομάδας, Ίβιτσα Κουλέσεβιτς στην «Glas Slavonia».

«Ο Λάζλο αναρρώνει ακόμα από μία ίωση (γαστρεντερίτιδα), εξαιτίας της οποίας δεν ταξίδεψε στο Ούμαγκ (μέρος που πραγματοποιεί η κροατική ομάδα τη χειμερινή προετοιμασία της). Εχει άδεια από εμάς να απουσιάσει μέχρι την Τρίτη (σ.σ. 10/1). Ωστόσο, υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες να μην έρθει καν στην προετοιμασία, γιατί οι διαπραγματεύσεις με έναν ξένο σύλλογο με πολύ καλό όνομα και σπουδαία παράδοση για τη μεταγραφή του, είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Οπότε ελπίζω ότι τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε τι θα συμβεί» τόνισε το στέλεχος της Όσιγιεκ και πρόσθεσε πως:

«Είναι γνωστό ότι έχουμε ορισμένους οικονομικούς στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οπότε μπορώ μόνο να πω ότι θα λάβουμε κάποια αποζημίωση για τον Λάζλο, εάν η όλη συμφωνία υλοποιηθεί. Το σημαντικό είναι ότι αυτή η επιλογή που εμφανίστηκε είναι αποδεκτή κι από τον Κλάινχαϊσλερ».

Ο Κουλέσεβιτς, ρωτήθηκε εκ νέου για το θέμα το βράδυ της Δευτέρας (9/1), όταν κατακλύστηκε όλος ο κροατικός Τύπος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Έχουμε εσωτερική συμφωνία με τους συλλόγους με τους οποίους συνομιλούμε και μας στέλνουν προσφορές, πως δεν θα διαρρεύσουμε και δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ τα ονόματά τους ως μοχλούς πίεσης και προώθησης των επαφών. Θα ήταν λάθος από μέρους μας να βγούμε με τους αριθμούς και τα ονόματα των συλλόγων…».

Στην Κροατία επισημαίνουν ήδη πως οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Όσιγιεκ αφορούν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για την άμεση μεταγραφή του παίκτη. Ο Κλάινχαϊσλερ άλλωστε, μπορεί εφόσον το επιθυμεί, να υπογράψει από τώρα σε άλλη ομάδα για το καλοκαίρι, έχοντας αρνηθεί δύο φορές τις προτάσεις επέκτασης του συμβολαίου του που του έγιναν από τον Σεπτέμβριο.

Και η Όσιγιεκ θέλει να έχει τη μικρότερη δυνατή «ζημιά», βάζοντας στα ταμεία της ένα ποσό πριν «χάσει» τον Ούγγρο μέσο ως ελεύθερο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ (ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ)

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.