ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31/1/2023

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28-01-2023
Στις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.
Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί κατά περιοχές από 8 έως 12 βαθμούς. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-01-2023
Στην ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-01-2023
Στην ανατολική και τη νότια χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων με σταδιακή βελτίωση. Στη δυτική χώρα τοπικές νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα σημειωθούν στα ορεινά και πιθανώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 31-01-2023
Νεφώσεις αυξημένες και στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα σταδιακά 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΠΗΓΗ: ΕΜΥ

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.