ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ PHANTOM ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Σήμερα το πρωί θα γίνει στην Τρίπολη η κηδεία του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4, Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας και στην οποία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Η εξόδιος ακολουθία για τον αδικοχαμένο 29χρονο πιλότο θα τελεστεί σήμερα στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου.

Αύριο Παρασκευή, στο Νευροκόπι θα τελεστεί και η κηδεία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του 31χρονου κυβερνήτη του μαχητικού που κατέπεσε. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στο Νευροκόπι θα μεταβεί για να παραστεί στην κηδεία του σμηναγού και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.